Refund policy

ANGRERETT
----

Vår angrerett kan benyttes opp til 6 mnd etter at kjøpet er foretatt i nettbutikken. For at du skal kunne bytte varen/varene, må de være i samme stand som når du kjøpte de og i sin originalpakning.

Dersom du oppdager en feil ved varen du har kjøpt, ber vi deg om å kontakte oss umiddelbart, men ikke senere enn 14 dager etter at du har fått varen. Da kan du kontakte oss på butikk@svovel.no. Send oss bilde av feilen, så erstatter vi produktet med et tilsvarende produkt. Ønsker du å få tilbake pengene dine i stedet, gir du oss beskjed om det. Husk at det kan ta tid før pengene kommer tilbake på din konto. Du kan alltid ta kontakt med oss på mail om det er noe du lurer på. 

Når du har fått kontakt med oss på butikk@svovel.no, kommer vi til å be deg sende produktet tilbake til Svovel fabrikk & butikk, Rathkes gate 7B, 0558 Oslo.

*Gavekort kan ikke byttes.* 

For at vi skal kunne bytte varen din, må du sende oss dokumentasjon på at du har kjøpt det hos oss. Det holder med kvittering, eller skjermdump av ordrebekreftelsen din. 

Tilbakebetaling: 

Dersom du ikke har mottatt pengene dine etter å ha fått beskjed om at vi sender de tilbake, sjekk bankkontoen din igjen. Deretter, ta kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta tid før pengene synes på din konto. 
Videre kan du ta kontakt med banken din. Det kan ofte ta litt ekstra tid før en tilbakebetaling blir registrert. Dersom du har gjort alt dette, og fortsatt ikke har fått pengene dine tilbake, ta kontakt med oss på butikk@svovel.no

*Vi tilbyr ikke tilbakebetaling på salgsvarer.*


Gaver:

Dersom du ønsker å bytte en gave som du har fått direkte i posten, vil du få et gavekort med verdien på gaven du vil bytte. Når du har sendt gaven du ønsker å bytte til oss, og den er mottatt - vil du få et gavekort på mail, som du kan benytte deg av. 


Hvis varen ikke ble merket som en gave da den ble kjøpt, eller hvis gavegiveren fikk ordren sendt til seg selv for å gi deg senere, sender vi en refusjon til gavegiveren, og hen vil finne ut om din retur.

Frakt:

For å returnere et produkt, send produktet til: Svovel, Rathkes gate 7B, 0558 Oslo.

Du er selv ansvarlig for å betale fraktkostnadene til returen av ditt produkt. Dette er fordi fraktkostnaden ikke er mulig å bytte. Dersom du ønsker å få pengene tilbake, vil fraktkostnadene være trukket fra pengesummen.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar før du får byttet varen din variere. Dersom du skal sende oss en vare over 750 kr, bør du vurdere å benytte deg av en sporingstjeneste, eller kjøpe fraktforsikring. Vi kan ikke garantere at vi mottar ditt returnerte produkt.